Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

dr med Petar J Stankovic Bozanstvena medicina

44 pregleda
2 želi ovaj predmet

dr med Petar J Stankovic Bozanstvena medicina

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 01.05.2024. u 14:50

Kupljen za: 110 RSD

Broj ponuda: 5 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Kratos121

(9)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

13 pozitivnih ocena

Beograd-Rakovica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

U nekim delovima je podvucen tekst crvenom hemijskom na par stranica vidi se na slikama.

Petar Stanković je karijeru započeo kao seoski lekar. Suočen sa životnim izazovima shvatio je da znanje koje je poneo sa fakulteta može veoma malo da mu pomogne. Jer, kako je pirimetio, uopšte nije naučio šta je to život. Sa radoznalošću, a ne nadmenošću je prilazio svakom pacijentu i svakoj bolesti. Fascinirala ga je činjenica da prilikom porođaja žene u seoskim uslovima i majka i beba prežive, iako bi, po svemu što je na fakultetu učio, trebale ko zna čime sve da se zaraze i umru. To je bio početak njegovog učenja.

Doktorirao je na psihologiji i radio u neuropsihijatrijskoj bolnici u Kovinu. Autor je knjige Božanska medicina i zagovornik sasvim drugačijeg pristupa lečenju psihičkih bolesnika. Osnovao je `Muzikalnu psihoterapiju`, koja se sastoji iz tri dela. Jedan deo je plavo osvetljenje u prostoriji u kojoj boravi pacijent. Drugi deo je disanje, koje je preuzeto iz joge. I treći deo je opuštajuća muzika. Zvuči tako jednostavno, a rezultati su bili odlični. Uveo je alternativne metode u zvaničnu medicinu. Nažalost, niko od mlađih kolega nije nastavio u tom pravcu. Od strane stručne javnosti je potpuno zapostavljen.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Kratos121 (9)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

13 pozitivnih ocena

Beograd-Rakovica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133677749