Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

STARA UNIKATNA OGRLICA-SREBRO,BISERI,DIJAMANTI

63 pregleda
2 želi ovaj predmet

STARA UNIKATNA OGRLICA-SREBRO,BISERI,DIJAMANTI

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 27.04.2024. u 22:01

Kupljen za: 2.500 RSD

Broj ponuda: 1 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

ticherka

(155)

95,65% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

227 pozitivnih ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Detaljno stanje Dosta dobro
  • Materijal Kombinovani materijali
  • Kulturno dobro Predmet koji prodajem nije kulturno dobro ili ovlašćena institucija odbija pravo preče kupovine

Stara unikatna ručno rađena ogrlica od pravih bisera na srebru. Na sredini ima privezak u obliku cveta sa dijamantima (stari šlif) od kojih je onaj u sredini dosta veliki a sa strane manji. Privezak je komplet sa starom srpskom granom i minđušama koje su bile u kompletu ( nasledstvo od moje prabake ).Jako se teško slika ( probala sam i sa ulicom i bez njega ), u prirodi izgleda jos lepše i jako lepo stoji na vratu. Dužina ogrlice je oko 45 cm , s tim sto sam ja dodala lančić kao produžetak dužine 4 cm.Sam privezak je dužine nepuna 2 cm i širine 1,5 cm . Dijamant u sredini priveska je ovalnog oblika,dužine oko 6-7 mm i širine oko 4-5 mm.( nemam šubler trenutno da bih ga tačno izmerila ). Uz ogrlicu u kompletu idu i minđuše, takođe od srebra i pravih bisera koje se kopcaju na šraf.

Uslovi prodaje prodavca

PRE LICITACIJE MOLIM PROCITAJTE !
Robu saljem posle uplate Postnetom na ime I broj telefona koji dobijete od Limunda ili uplatom na tekuci racun moje cerke , cije cu vam podatke poslati ukoliko se odlucite za taj nacin placanja.Nakon uplate robu saljem Postexpressom. Licno preuzimanje je moguce na mojoj adresi , kod Poste u Zemunu ili kod starog Merkatora u vreme koje se dogovorimo. Zbog losih iskustava pouzecem vise ne saljem.Predmeti bilo da su novi sa etiketom , bez nje , polovni ili kolekcionarski primerci - ne podležu garanciji ili reklamaciji ...
Ne vrsim i ne prihvatam naknadnu zamenu ili vracanje predmeta.
Slike predmeta su pravljene u visokoj rezoluciji i trudim se da ih bude dovoljno da predmet prikazuju iz svih uglova tako da se jasno vidi njegovo stanje. Tako da kupujete ono sto vidite na slici.Slike sa interneta ne objavljujem ( osim u retkim slucajevima nekog poredjenja)..Sitnu i osetljivu robu saljem u zastitnim kovertama ( nakit I sl.predmete ) , bez obzira na njihovu cenu. Naravno i krupnije predmete se trudim da sto bolje zapakujem i zastitim (zbog ceste bahatosti radnika kurirskih sluzbi).Za eventualna ostecenja u transportu ne odgovaram...Ukoliko imate nekih pitanja...pitajte pre aukcije...odgovoricu u najkracem mogucem roku !
MOLIM ONE KOJIMA USLOVI PRODAJE NE ODGOVARAJU DA NE LICITIRAJU KOD MENE !!!!
TAKODJE MOLIM DA SE NE TRAZE USLOVI KOJI NISU NAVEDENI U USLOVIMA PRODAJE !!!
UNAPRED HVALA !

Prodavac

ticherka (155)

95,65% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

227 pozitivnih ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133692973