Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Tinktura Maklure

14 pregleda
0 želi ovaj predmet

Tinktura Maklure

Završena

Datum završetka: 29.04.2024. u 19:57

Početna cena: 500 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

ipman72

(1.295)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.920 pozitivnih ocena

Kruševac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Upotrebljava se za bolove izazvane artrozom, osteohondrozom i artritisom. Delotvorna je i protiv petnog trna (ostruge). Takođe i za bolove u kičmi i zglobovima.

Način primene: nanosi se na prirodnu tkaninu i natopi bolno mesto. Odložiti tkaninu i prstima lagano utrljati, potom izolovati vunenom tkaninom. Tretman se obavlja pre spavanja.

Od tinkture maklure se može i napraviti kupka za zglobove i stopala. Petnaest kapi po litri vode i kupati stopala 20 minuta u periodu od 10 dana.

Nije za upotrebu trudnicama, dojiljama, deci, osobama sa problemima jetre. Takođe nije za upotrebu za osobe koje piju antibiotike, koje su pod hemoterapijom.

Prekinuti korišćenje tinkture ukoliko osećate slabost, mučninu, povraćate, imate kratak dah.

Pre upotrebe konsultovati stručnu medicinsku osobu.
100 ml

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Javiti se u najkracem roku po isteku licitacije na podatcima dobijenim od Limunda.Prvi se javlja kupac.Prvi kontakt iskljucivo i samo Limundo porukama!Licno preuzimanje u Krusevcu.Pouzecem saljem robu u vrednosti preko 200 dinara post expres eventualno aks ako su posiljke teske.Postom SAMO PREPORUCENO, nikako obicnim pismom jer nema traga o slanju. Doplata za preporuceno pismo 160 dinara a ako je preporuceni paket zavisno od tezine paketa. Molim da clanovi pazljivo procitaju uslove prodaje i ne traze ispunjavanje zelja za uslove slanja,kao i da pazljivo procitaju opis predmeta.Kupovinom vise semena placate jednu postarinu.Molim ako primetite neku nelogicnost ili da vam nesto nije jasno ili da fali neki podatak zbog slucajnog propusta (npr broj semenki i sl.) da me kontaktirate i bice vam odgovoreno.Racun,Aik banka 105-0000407005497-41
Kome ne odgovaraju uslovi molim da ne kupuje kod mene.

Prodavac

ipman72 (1.295)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.920 pozitivnih ocena

Kruševac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133689529