Tinktura Pitome Nane

14 pregleda
0 želi ovaj predmet

Tinktura Pitome Nane

Završena

Datum završetka: 28.04.2024. u 10:16

Početna cena: 500 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

ipman72

(1.295)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.920 pozitivnih ocena

Kruševac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

TINKTURA PITOME NANE

Pitoma nana (Mentha piperita) sadrži etarska ulja, tanine, flavonoide,gorke materije...Upravo zbog gorkih materija koristi se za podsticanje varenja hrane, protiv gasova i nadutosti. Takodje se koristi i kao blago umirujuće sredstvo kako za nervni tako i za probavni sistem.Povoljno deluje i na disajne puteve.
Tinkturu pitome koristite upravo za ove navedene slučajeve, 3 puta dnevno pre obroka po 20 kapi rastvorenih u čaši vode.
Ukoliko vam priprema čaja oduzima vreme, tinktura pitome nane je pravo rešenje zbog jednostavnije upotrebe i zbog veĉe koncentracije lekovitih materijja koje se ne gube kuvanjem.
Tinktura pitome nane je etanolni rastvor, sasvim prirodan preparat bez beštačkih dodataka i bez upotrebe temperaturnih stimulatora za ekstrakciju.
Nije za upotrebu trudnicama, dojiljama deci mladjoj od 12 godina.
Pre upotrebe konsultovati stručnu medicinsku osobu.
Cena za 100 ml 500 dinara.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Javiti se u najkracem roku po isteku licitacije na podatcima dobijenim od Limunda.Prvi se javlja kupac.Prvi kontakt iskljucivo i samo Limundo porukama!Licno preuzimanje u Krusevcu.Pouzecem saljem robu u vrednosti preko 200 dinara post expres eventualno aks ako su posiljke teske.Postom SAMO PREPORUCENO, nikako obicnim pismom jer nema traga o slanju. Doplata za preporuceno pismo 160 dinara a ako je preporuceni paket zavisno od tezine paketa. Molim da clanovi pazljivo procitaju uslove prodaje i ne traze ispunjavanje zelja za uslove slanja,kao i da pazljivo procitaju opis predmeta.Kupovinom vise semena placate jednu postarinu.Molim ako primetite neku nelogicnost ili da vam nesto nije jasno ili da fali neki podatak zbog slucajnog propusta (npr broj semenki i sl.) da me kontaktirate i bice vam odgovoreno.Racun,Aik banka 105-0000407005497-41
Kome ne odgovaraju uslovi molim da ne kupuje kod mene.

Prodavac

ipman72 (1.295)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.920 pozitivnih ocena

Kruševac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133637437