Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Kompletan biznis (vizuelni identitet, sajt, lager)

826 pregleda
3 želi ovaj predmet

Kompletan biznis (vizuelni identitet, sajt, lager)

Cena: 120.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

bebaijashop

(4)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

6 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Na prodaju kompletan biznis koji uključuje vrhunski vizuelni identitet (kvalitetan logo i dizajniran sajt), funkcionalan i održavan sajt koji se nalazi na domenu bebaija . net, ostatak lagera u vrednosti oko 30.000 din, naloge na drustvenim mrezama (fb i ig), naloge na KP i Li. mundu.

Projekat je zapocet kao startap, generiše odredjeni prihod, započet u februaru ove 2021 godine, a zbog obaveza vlasnika nije u mogucnosti da nastavi sa razvijanjem.

Biznis ima ogroman potencijal naročito u doba korone i rastu online trgovine. Idealno za sve koji žele da se upuste u preduzetničke vode da pokušaju nešto novo, dobijaju kompletan i delimično razradjen biznis. Samo da zasuku rukave, nabave dodatnu robu i krenu sa radom.

Sajt je izrađen u Wordpressu sa Woocomercom na Divi temi. Potpuno optimizovan za e-trgovinu, dobar za SEO, integrisan sa MailChimpom, komplet podešen FB business nalog u koji su ubačene FB i in. sta strana i podešen ads nalog sa FB pixelom, kreiran fb katalog, sve uredno i profesionalno urađeno. Sajt se lako se održava i lako se unose proizvodi. Postavljen na vrhunski wordpress hosting sa uključenim plaćenim premium licencama za Elementor Pro, Divi pro, WPML pro i ostalim (ako budete želeli da se širite na region i prevodite sajt).

Domen i hosting upravo obnovljeni još godinu dana!

Cena nije fiksna. Može dogovor.

za sve dodatne informacije kontaktirajte nas u poruci.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Lično
  • Slanje Lično preuzimanje

Prodavac

bebaijashop (4)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

6 pozitivnih ocena

Beograd-Novi Beograd, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 108522425