Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Sony a6100 + 16-50 OSS

68 pregleda
3 želi ovaj predmet

Sony a6100 + 16-50 OSS

Cena: 65.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Balder

(7)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Rezolucija (u Mpix) 24
  • Uz uređaj ide Objektiv
  • Proizvođač Sony
  • Optički zum od 3x
  • Mane i oštećenja Nema

Sony a6100 mirrorless fotoaparat, prešao oko 30.000 fotki, korišćen amaterski, ali baš volim da fotkam, pa je to prešao za oko 2 godine od kako je kupljen. U odličnom stanju, bez ikakvih fizičkih oštećenja ni softverskih problema sa manjim tragovima korišćenja. Za video korišćen minimalno (ne više od 2-3 sata).

Uz njega ide kit objektiv 16-50 OSS, praktično nekorišćen. Objektiv je oštar i malen, ali me užasno nervira što se prilikom paljenja "otvara", zbog čega ga nisam praktično ni malo koristio.

Takođe bih uz njega dao i M42 i Nikon F adaptere (obični kineski), dodatnu Patona bateriju (pored originalne), silikonsku zaštitu (nekorišćena, nije mi bila praktična), thumbgrip (nekorišćen, nije mi bio praktičan xD). Tu su i poklopci, strap i originalna kutija.

Opciono možemo da se dogovorimo i oko sledećih objektiva:

7artisans 35mm f1.2 mk1 - Jako karakteran (čitaj, kinesko đubre sa gomilom optičkih problema xD) objektiv, ali zapravo najviše korišćeno staklo na ovom telu. I pored toga u odličnom stanju, ali morate da znate šta da očekujete od njega. - CENA 90e

TTArtisans 40mm f2.8 MACRO - Zaista odličan za cenu. - CENA 80e

RISESPRAY 25mm f1.8 - Iako po pitanju oštrine ok, objektiv realno skroz otvoren nije ni blizu 1.8 (bliže 2.8), nije dobro kalibrisan za infinite focus (pokušao sam da namestim, ali nisam uspeo) i odaje utisak kineskog đubreta (što i jeste). Tj. nije ni blizu TTArtisans, 7Artisans i sličnih proizvoda po pitanju kvaliteta izrade. Stoga i - CENA 20e

Isključivo lično preuzimanje po dogovoru u Beogradu. Ne bih slao poštom.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Lično
  • Slanje Lično preuzimanje

Prodavac

Balder (7)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133614781