Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Lego kocke

138 pregleda
8 želi ovaj predmet

Lego kocke

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 31.03.2024. u 18:49

Kupljen za: 2.650 RSD

Broj ponuda: 11 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

sobaka

(2.849)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

21.837 pozitivnih ocena

Kovin, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Boja Šarena
  • Za uzrast Ostalo

preko 2 kg sa kutijom.pogledajte slike

Uslovi prodaje prodavca

Razglednice skeniram,dobro pogledajte-trudim se da iscepane ne postavljam-okrzanost je moguća,posebno kod jako starih razglednica.-pogledajte-ukoliko ima nejasnoća,pitajte pre licitacije.
Prilikom kupovine na Kupindu-Svi koji žele slanje postexpresom,molim da drugom porukom potvrde svoje podatke jer ne želim da dođe do grešaka-često se dešava da nije ista adresa ili broj telefona.Ukoliko se pošiljka vrati,automatski dajem negativnu ocenu bez ikakvog prava da tražite ponovo slanje.
Ne šaljem u inostranstvo.
Kada predam pošiljku u poštu i dobijem broj za praćenje koji prosleđujem vama,od tog trena ja nisam odgovorna za nju i ne odgovaram za nikakva oštećenja..Ne šaljem običnom poštom jer ne postoji pisani trag o pošiljci..
Pazim da knjige,razglednice,bilo šta što prodajem,bude u dobrom stanju,ako se nekada,potkrade neka greškica,sve ćemo rešiti na najbolji način.Ako niste sigurni,pišite,pitajte,tako će obe strane biti potkrepljene pravim informacijama

Prodavac

sobaka (2.849)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

21.837 pozitivnih ocena

Kovin, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132735473